Werkwijze

Anneke heeft oog voor detail en weet als geen ander ’tuindromen’ te realiseren. Omdat smaak en rustbeleving heel persoonlijk is, wordt in de basis van het ontwerp al uitgegaan van de voorkeuren van de gebruikers. Een droomtuin is namelijk het resultaat van individuele wensen gecombineerd met de opvattingen en expertise van de tuinontwerper.

De tuin als een oase van rust is het uitgangspunt voor de inrichting volgens de filosofie van Anneke. Het ene moment geschikt om onder het genot van een glas wijn een goed boek te lezen, terwijl op een ander moment lekker eten samen met vrienden of familie voorop staat.

Stap 1: een kennismakingsgesprek
Allereerst plannen wij samen een kennismakingsgesprek. In dit gesprek nemen we uitgebreid door wat je wensen en eisen zijn. Ik inventariseer alles en werk dat helder voor je uit. Je krijgt van mij een rapport en opdrachtbevestiging zodat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent.

Stap 2: het ontwerp
Na ondertekening van de opdrachtbevestiging ga ik voor je aan de slag. Ik maak van je droomtuin een concept ontwerpschets en presentatie.

Stap 3: Presenteren schetsontwerp
Ik presenteer de ontwerpschets aan je en nemen we alles door, zodat alles goed afgestemd wordt naar jouw wensen en eisen. Er ontstaat op papier al een tuin die helemaal aansluit op je wensen en honderd procent bij je past.

Stap 4: Definitief ontwerp Nu ga ik alle wijzigingen verwerken in het definitieve ontwerp. Met het ontwerp kun je zelf aan de slag of een hovenier inhuren.

Op zoek naar een nieuw en uniek tuinontwerp?