Over Anneke

Ik ben geboren met ‘groene vingers’. Het zat er al vroeg in plantjes opkweken en zo mooi mogelijk krijgen. Op de lagere school kregen alle kinderen plantjes mee vóór de zomervakantie deze werden uitgedeeld door Fleurop. Na de vakantie moesten we de plantjes weer meenemen naar school.

Fleurop koos en keurde de plantjes en uiteindelijk ontving de mooiste plant een prijs. Mijn klasgenoten werden er erg moedeloos van. Elk jaar won ik de prijs.

In 2008 nam ik de beslissing om de overstap te maken naar het hoveniers vak hierdoor heb ik heel veel praktische ervaring opgedaan. Mijn studie tuinarchitectuur heb ik succesvol afgerond in 2016. Het is mijn missie om voor jou je droomtuin te ontwerpen met veel sfeer waar je gelukkig kunt genieten. Met mijn ruime ervaring in combinatie met mijn studie tuinarchitectuur ben ik dé specialist voor jou.

Waarom een tuinontwerp
Deze vraag krijg ik regelmatig. Als onderstaande vragen jou ook bezighouden, dan is het de hoogste tijd voor een kennismaking onder het genot van een bakje koffie:

Sluit de tuin niet aan bij je omgeving?
Heb je het idee dat er meer mogelijk is met je tuin dan nu het geval is?
Mis je een harmonieuze, groene plek waar je volledig tot rust kunt komen?
Vind je dat jouw tuin niet past bij jullie leefsituatie?
Zou je meer sfeervolle plekken in de tuin willen?
Voel je geen beslotenheid en sfeer in de tuin?
Wil je genieten van jouw eigen gecreëerde natuurplek?

Op zoek naar een nieuw en uniek tuinontwerp?